HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY
Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

REKISTERINPITÄJÄ

T:mi Soja Murto
Hitsaajankuja 7
55800 Imatra
Puhelin: 050 588 3911
Sähköposti: soja@kansallispuku.com
Y-tunnus 1649527-1

Yhteydenotot rekisteriä koskevissa asioissa yllä olevilla yhteystiedoilla

REKISTERIN NIMI

T:mi Soja Murron asiakasrekisteri

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS

Henkilötiedot ovat rekisterissä tarjouspyyntösi tai tilauksesi käsittelyä ja toimittamista varten. Jos olet hyväksynyt henkilökohtaisen markkinoinnin, asiakastietoja käytetään myös siihen.

REKISTERIN TIEDOT

Asiakasrekisteri sisältää etu- ja sukunimen, sähköpostiosoitteen, postiosoitteen, puhelinnumeron, tiedot tilauksista, tarjouspyynnöistä tai muusta yhteydenotosta, mahdolliset Postin seurantatiedot ja mahdolliset henkilökohtaiset mitat.

Rekisterin tietolähteenä ovat tiedot, jotka olet antanut tilatessasi, tarjousta pyytäessäsi tai muuta syytä varten yhteyttä ottaessasi.

KUKA NÄKEE TIETOSI?

Henkilötietoja tarvitaan tuotteiden postittamiseen, jolloin nimi, osoite ja puhelinnumero kirjataan Postin järjestelmään. Henkilötiedot tallentuvat verkkokauppojeni rekisteriin sekä maksutavasta riippuen Checkout-palveluun, iZettle-palveluun tai Nordean tiliotteelle. Henkilötiedot näkyvät myös tilitoimistoon (Miksa-Tili Oy) toimittamissani asiakirjoissa. Kirjanpitoaineistoa tulee säilyttää 10 vuotta. Kaikkia henkilötietoja käsitteleviä sitoo vaitiolovelvollisuus eikä henkilötietoja luovuteta muille osapuolille.

Henkilötiedot on suojattu palomuurein ja salasanoin. Paperilla olevat henkilötiedot (kirjanpitoaineisto) säilytetään lukituissa tiloissa.

TIETOJEN KÄYTÖN JA SÄILYTTÄMISEN KIELTÄMINEN

Sinulla on oikeus kieltää henkilötietojesi käyttäminen suoramarkkinointiin ja -mainontaan, sekä markkinointi, ja mielipidetutkimusta varten ilmoittamalla siitä sähköpostilla: soja@kansallispuku.com.
Sinulla on oikeus tarkastaa sinusta asiakasrekisteriin tallennetut tiedot. Tarkastuspyyntö tulee esittää kirjallisena: soja@kansallispuku.com.

Voit koska tahansa pyytää poistamaan tiedot rekisteristä sähköpostilla: soja@kansallispuku.com.